За нас

Застрахователна компания „Лев Инс“ АД е основана през 1996 г. и е сред първите дружества в бранша с изцяло частен капитал, формиран от израелски инвеститори. Благодарение на високия експертен потенциал и ноу-хау (know-how) в сферата на сигурността, компанията бързо и успешно набелязва посоката да залага на:

 • Изпреварващи действия
 • Иновативни продукти
 • Коректно отношение и добра комуникация с клиентите
Пускане на видеото

Благодарение на нашия 23-годишен опит в управлението на риска, както и адекватните действия за пълна защита на интересите на нашите клиенти, днес ЗК „Лев Инс“ АД е в позицията на неоспорим лидер на българския застрахователен пазар.

Основните ни цели през новото десетилетие са:
 • Да предоставим професионално спокойствие и превенция от заплахите в модерния дигитален свят, както успяхме да направим това в реалния, през изминалите години;
 • Да предоставим киберсигурност на пътя, в дома и на работното място;
 • Да продължим да бъдем новаторите в бранша и да надграждаме всеки ден;
 • Да създаваме и развиваме партньорства като растем заедно.

Основните ни цели през новото десетилетие са:

 • Обучение в областта на киберсигурността на световно ниво;
 • Признати сертифицирани преподаватели с над 20 г. опит в бранша;
 • Получаване на международни сертификати по киберсигурност;
 • Обучение по иновативна програма, създадена от известни специалисти в областта на киберсигурността;
 • Практическо обучение, лекции, упражнения и демонстрации в специално създадена високотехнологична лаборатория.
 • Съдействие на всеки, който успешно премине курсовете за обучение при развитие в кариерата.

С развитието на технологиите и дигитализацията в световен мащаб, застрахователните кибер продукти, които предлага ЗК „Лев Инс“ АД ще се разширяват за да могат да отговорят на най-високите очаквания на нашите клиенти. Вече имаме напълно интегрирани и готови решения за малкия и среден бизнес. Не сме забравили и своите най-големи клиенти, за които съвместно с водещите презастрахователи на лондонския пазар имаме разработен продукт, способен да отговори на индивидуалните им потребности и застрахователни покрития.

Нещата, които сме постигнали, благодарение на вас

 

Ние работим за хората и тяхното спокойствие

ЗК „Лев Инс“ АД е една от най-големите застрахователни компании в България с над 24 годишен опит в управлението на риска. Нашата визия е чрез иновативен подход и продукти отговарящи на нуждите на пазара да предоставим спокойствие на нашите клиенти в съвремения „реален“ и „виртуален“ свят.

0
Спечелени награди и призи
0
Доволни клиенти
0
Години опит
0
Агенти в страната

Нашата История

 

Кратък поглед назад през 1996 г.

 

Израелски инвеститори, експерти в сферата на сигурността основават компанията, като начална точка на бъдеща европейска експанзия. Капиталът, know-how и въведените технологич-ни практики и решения в сферата на сигурността са 100% израелски, и без анагог в Европа. Реактивен подход: Поява на проблем, незабавно търсене на решение.

 

През 2006 г. - Решение на проблемите в реално време

 

Въвеждане на модела „Активна Корпоративна Сигурност“ Максимална близост с клиента: Кол-център, Асистанс групи. Про-Активен подход: Решение на проблемите в реално време!.

 

През 2016 г. - Променяме бизнес средата - управляваме риска

 

Неоспорим пазарен лидер. Най-стабилната компания на българския застрахователен пазар. Фокус: Активна сигурност и решения. Изпреварващ подход: Управляваме средата, за да бъде сведен рискът до минимум.

 

През 2019 г. - Променяме бизнес средата - управляваме риска

 

Предлагане на комплексни застрахователни решения за кибер-сигурност на 4 европейски пазара до края на 2019 Интеграция на израелско know-how и водещи експерти. Създаване на Център за Киберсигурност без аналог.

 

Запишете се за нашия имейл бюлетин

Контакти

0800 10 200
+972 54 631 4487

info@lev-ins.com
callcenter@call-ex.com

България, гр. София, бул. Черни връх 51Д

ЗК „Лев Инс“ АД © 2020 Всички права запазени.