Екслузивни мерки по време на извънредно положение

Във връзка с разпространението на Корона вируса (COVID-19) в страната и обявеното извънредно положение, ЗК „Лев Инс“ АД и Съюз за Стопанска Инициатива подават ръка на всички, които работят от своя дом, като предоставя безплатен „Кибер Асистънс – Безопасен Интернет“ докато е в сила извънредното положение.

С увеличаването на броя на потвърдените случаи на заразени с коронавирус се засилва и дейността на хакерите, които имат за цел да получат конфиденциална информация и лични данни от потребители в Интернет. Това се реализира чрез фишинг кампании, които започват да стават все по-масови след установеното извънредно положеие и въведените практики от страна на бизнеса за „работа от разстояние“.

КАКВО Е „КИБЕР АСИСТЪНС“ И КАК МОЖЕ ДА ПОДСИГУРИ РАБОТАТА У ДОМА?

Голяма част от мерките и законови промени, свързани с тези мерки в режим на извънредното положение касаят “работата от разстояние” или препоръката всички работодателите да въведат дистанционна форма на работа за служителите си. Тепърва ще се възниква проблема как организациите да защитят информацията си и същевременно да предоставят възможност за дистанционен достъп до техни корпоративни ресурси. Кибер асистънса, който се предоставя безплатно има за цел да защитава домашната мрежа на служителя докато той работи у дома и по този начин гарантира спокойствие на работодателя при работа с корпоративни ресурси.

Предложението за безплатен „Кибер Асистънс“ е валидно до края на официално обявеното извънредно положение (13.05.2020 г.).

КАК „БЕЗОПАСЕН ИНТЕРНЕТ“ МОЖЕ ДА ПОДСИГУРИ РАБОТАТА НА БИЗНЕСА В СЪЗДАЛАТА СЕ ОБСТАНОВКА?

Всеки, който работи от вкъщи, може да сърфира в Интернет по-бързо, по-сигурно и по-удобно. Благодарение на специализирания Интернет филтър, клиентите получават защита от:

  • Интернет адреси, които са част от черен списък;
  • Зловредни реклами;
  • Скриптове за обмен на телеметрични данни;
  • Сайтове с автоматизирани скриптове и препратки към Интернет адреси, за които е установено, че съдържат зловредно съдържание;

 

Заяви Кибер Асистънс

 

Запишете се за нашия имейл бюлетин

Контакти

0800 10 200
+972 54 631 4487

info@lev-ins.com
callcenter@call-ex.com

България, гр. София, бул. Черни връх 51Д

ЗК „Лев Инс“ АД © 2020 Всички права запазени.