fbpx

Инструкция за инсталация на Zoom

Какво е Zoom?

Zoom е безплатна платформа за провеждане на уебинари и видео срещи. Приложението използва високотехнологична Cloud платформа, която осигурява надежден и висококачествен видео стрийминг и позволява на потребителите лесно и бързо да комуникират помежду си.

Как да инсталирате Zoom?

Приложението на Zoom се инсталира изключително лесно. Не е необходимо да притежавате солидни IT познания, просто следвайте инструкциите от по-долу и/или гледайте видеото.

Изтеглете и инсталирайте Zoom Client

Посетете адрес https://zoom.us/download и изберете бутона Download. След като изтеглите файла е необходимо да го стартирате и инсталирате.

Направете си регистрация в Zoom

Това може да стане през самото приложение или от сайта, чрез натискане на бутон Sign Up. Системата ще поиска e-mail. Попълнете гo (Необходимо е да имате достъп до e-mail акаунта си за да можете да подължите с регистрацията).

Потвърдете e-mail адреса си

На посочения e-mail ще получите писмо, в което е поставен линк за потвърждение и продължаване на стъпката по регистрация. Натиснете го. Ще ви се зареди страница, където следва да попълните имена и парола за вход в приложението. Следвайте инструкцията от страницата и потвърдете.

Линк за участие в уебинара

Не по-късно от 15 минути преди Webinar-а да започне ще получите e-mail с линк-покана за присъединяване към събитието. Обърнете внимание преди да натиснете линка. Той трябва да съдържа адреса на zoom.us и да Ви е изпратен от наш служител.