Безопасен интернет

Безопасен Интернет

Застраховка “Безопасен интернет” е подходяща за лица, които работят от вкъщи, малки и средни компании, които желаеят да застраховат кибер риска от сърфиране в Интернет. Софтуерът, който се инсталира на застрахованите, предотвратява отварянето на зловредни Интернет адреси, включително фишинг страници, незаконно съдържание, всякакъв вид вируси, интернет тракери, Javascript копачки, измамни сайтове и др. 

Застраховка киберсигурност Безопасен Интернет

Защита от опасни сайтове

Софтуерът блокира връзката към злонамерени Интернет адреси посредством черен списък, който се актуализира в реално време със световни източници и бази данни.

Защита от сайтове с незаконно съдържание

Софтуерният ни продукт блокира всички автоматични препратки, които може да водят до зловредно съдържание в мрежата.

Защита от зловредни реклами

Нашето решение блокира всички видове реклами, банери и изскачащи прозорци в мрежата и прави сърфирането Ви по-приятно и безопасно.

Защита от скриптове за телеметрични данни

Софтуерът, включен в застраховката, премахва възможността да Ви следят в мрежата. Блокират се проследяващи бисквитки, тракери и изпращането на данни към трети страни.

Имате желание да изпробвате услугата включена към застраховката?

Какво е софтуер за филтриране на зловредно съдържание в Интернет?

Софтуерът, който се имплементира към застраховка „Безопасен Интернет“ представлява специфичен филтър на IP адреси и имена в Интернет (домейни), за който са в сила определени правила, гарантиращи безопасното сърфиране в мрежата. Софтуерът не позволява на потребителите в мрежата на клиента да достъпват ресурси в Интернет, които са потенциално опасни. По този начин се гарантира безопасно сърфиране в мрежата. Технологията за филтрацията на адреси в Интернет е един от най-ефективните начини за защита от phishing атаки, поради факта, че софтуерът използва международна база данни, която се актуализира в реално време с всички бази данни на антивирусен софтуер и международни центрове за киберсигурност от САЩ, Израел и Русия в т.ч. Федералната служба за сигурност на Русия (член на руската асоциация за банкова информационна сигурност).

Софтуер за филтриране на зловредно съдържание в Интернет

Свържете се с нас

На посоченият безплатен, денонощен телефон можете да получите допълнителна застрахователна и техническа информация за всички продукти на ЗК "Лев Инс" АД.

 

Денонощен телефон

0800 10 200